Hae velkojen yhdistelylaina - Kilpailuta ja vertaile yhdistelylainat 2023

Hae yhdistelylainaa helposti. Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

hae yhdistelylainaa
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Haelaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Haelaina.comin yhteistyökumppani.

hakemus

1. Täytä vain yksi hakemus

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

vertaa

2. Vertaa lainat

Vertaa lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

nopeasti

3. Lainaa tilille nopeasti

Luottopäätös heti ja laina tilille jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset Haelaina.comin yhdistelylainan kilpailutuksesta

Alhaalta löydät useimmin kysytyt kysymykset Haelaina.com yhdistelylainan kilpailutuksesta.

Kuka voi saada yhdistelylainaa?

Haelaina.comin kilpailutuksessa voi saada yhdistelylainaa seuraavin ehdoin: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, hänellä on oltava vakituinen tulolähde, kuten palkka tai eläke, ja hänen luottotietonsa on oltava positiiviset.

Kuinka paljon voin saada yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa on mahdollista hakea 100 – 70 000 euron väliltä. Yhdistelylainan määrä, jonka voit saada, määräytyy tulojesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin saada yhdistelylainaa?

Kun kilpailutat yhdistelylainaa, voit valita laina-ajaksi 1 – 15 vuoden laina-ajan. Yhdistelylaina pidemmällä laina-ajalla pienentää kuukausimaksuja, muista, että se voi johtaa korkeampiin korkokuluihin.

Millaisella korolla voin saada yhdistelylainaa?

Kilpailutuksen avulla yhdistelylainan todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Kuinka nopeasti saan yhdistelylainan tililleni?

Yhdistelylainan luottopäätös tehdään automaattisesti hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Saat myös ensimmäiset yhdistelylainatarjoukset välittömästi. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista laskevat yhdistelylainatarjoukset muutamassa päivässä.

Voiko yhdistelylainan maksaa takaisin ennakkoon?

Kyllä, yhdistelylainan voi maksaa takaisin ennakkoon. Voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä yhdistelylainaan, jotka lyhentävät laina-aikaa.

Kun haluat sopia yhdistelylainan takaisinmaksun uudelleen järjestelystä, ota yhteyttä siihen rahoitusyhtiöön, josta nostit yhdistelylainaa.

Voiko yhdistelylainaa hakea ilman luottotietoja?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista hakea yhdistelylainaa ilman luottotietoja. Yhdistelylainan hakeminen ilman luottotietoja ei ole järkevää.

Velkaneuvonnasta saa apua ilmaiseksi, jos sinulla on vaikeuksia selvitä lainojen maksuista.

Mitä yhdistelylainan todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko kertoo yhdistelylainan todelliset kustannukset. Yhdistelylainan korko voidaan ilmoittaa nimelliskorkona, johon ei sisälly kaikkia kuluja.

Nimelliskoron lisäksi yhdistelylainasta voidaan periä muita kuluja, kuten avausmaksu, käsittelymaksu, kuukausimaksu, laskutusmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voiko yhdistelylainaa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Haelaina.comissa yhdistelylainan kilpailutus tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat siis ainoastaan vakuudetonta yhdistelylainaa.

Kilpailuta yhdistelylaina yhteishakijan kanssa, jos haluat saada matalamman koron yhdistelylainalle. Yhteishakija on vastuussa yhdistelylainasta, jos päähakija ei pysty maksamaan sitä takaisin.

Miksi en saanut yhtään yhdistelylainatarjousta?

Et välttämättä saa yhdistelylainatarjouksia, vaikka luottotietosi ovat kunnossa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion lainanhakijan maksukyvystä, joka vaikuttaa siihen voiko hakijalle myöntää yhdistelylainaa.

Asiakaspalvelu

Autolaina

Joustoluotto

Kulutusluotto

Lainaa

Vakuudeton laina

Yhdistelylaina