Halvin autolaina 2023 - Autolainan kilpailutus kannattaa!

Kilpailuta halvin autolaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Valitse korkotarjouksista edullisin vakuudeton autolaina jopa 70 000 € asti.

halvin autolaina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Haelaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Haelaina.comin yhteistyökumppani.

hakemus

1. Täytä vain yksi hakemus

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

vertaa

2. Vertaa lainat

Vertaa lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

nopeasti

3. Lainaa tilille nopeasti

Luottopäätös heti ja laina tilille jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset Haelaina.comin autolainan kilpailutuksesta

Alhaalta löydät useimmin kysytyt kysymykset Haelaina.com autolainan kilpailutuksesta.

Kannattaako ottaa autolaina liikkeestä vai pankista: Paljonko todellinen vuosikorko?

Haelaina.comin avulla voit kilpailuttaa pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat autolainat ja autorahoitukset. Palvelussamme on mukana jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta, joten kilpailutuksen avulla sinulle löytyy varmasti edullinen autorahoitus.

Kilpailutuksessamme ei ole mukana autoliikkeiden tarjoamia autorahoituksia, mutta on hyvä muistaa, että autoliikkeet tarjoavat pääasiassa tunnettujen pankkien rahoitusvaihtoehtoja. Kannattaa siis kysyä autorahoitustarjous myös autoliikkeestä, jotta tiedät, että mistä halvin autorahoitus löytyy.

Kilpailuta autolaina Haelaina.comin avulla ja voit olla varma, että edullisin autolaina löytyy kilpailutuksen avulla. Vertaa autolainoja rauhassa, joita pankit ja rahoituslaitokset sinulle tarjoavat.

Onko mahdollista saada autolaina ilman korkoa?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista saada vakuudetonta autolainaa ilman korkoa. On myös hyvin epätodennäköistä saada autolaina autokaupasta tai pankista ilman korkoa.

0% korkotarjoukset olivat vielä pari vuotta sitten mahdollisia, mutta nykyään halpa autorahoitus tarkoittaa 3% – 10% korkoa.

Mistä tiedän, että voin saada autolainaa?

Voit saada autolainaa Haelaina.comin kautta jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotietosi ovat kunnossa.

Kuinka paljon voin saada autolainaa?

Voit hakea autolainaa 100 € – 70 000 €. Tulosi sekä taloudellinen tilanteesi vaikuttaa siiheen kuinka ison autolainan voit saada.

Kuinka pitkällä maksuajalla voin saada autolainaa?

Voit valita autolainalle 1 – 15 vuoden laina-ajan. Pitkä autolaina mahdollistaa pienemmät kuukausierät, mutta on hyvä muistaa, että pidemmällä laina-ajalla myös korkokulut kasvavat.

Kuinka pienellä korolla voin saada autolainaa?

Kilpailutamme autolainan korot pankkien ja rahoituslaitosten kesken joiden tarjoama todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Miten nopeasti autolaina siirretään tililleni?

Saat luottopäätöksen välittömästi. Vertaa autolainat rauhassa, joita sinulle tarjotaan.

Saat ensimmäiset autolainatarjoukset välittömästi, mutta osa tarjouksista voi tulla muutaman päivän kuluessa.

Voinko maksaa autolainan etuajassa pois?

Kyllä, voit maksaa autolainan pois etuajassa. Voit tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä autolainaan, joka lyhentää autolainan takaisinmaksuaikaa.

Pankkien ja rahoituslaitosten käytännöt vaihtelevat, joten sinun tulee sopia maksujärjestelystä sen pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, josta olet nostanut autolainaa.

Voinko saada autolainaa ilman luottotietoja?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista saada autolainatarjouksia, jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Osa autoliikkeistä voi tarjota rahoitusta myös hakijoille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Mitä autolainan todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko kertoo lainan todelliset kustannukset. Autolainan rahoituskorko voidaan ilmoittaa monesti nimelliskorkona, johon ei sisälly kaikkia kuluja.

Nimelliskoron lisäksi autolainasta voidaan periä muita kuluja, kuten avausmaksu, käsittelymaksu, kuukausimaksu, laskutusmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voinko saada autolainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Haelaina.comissa autolainan hakeminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat siis ainoastaan vakuudetonta autolainaa.

Kilpailuta autorahoitus yhteishakijan kanssa, jos haluat saada matalamman koron autolainalle. Yhteishakija on vastuussa autolainasta, jos päähakija ei pysty maksamaan sitä takaisin.

Miksi en saanut yhtään autolainatarjousta?

Et välttämättä saa lainatarjouksia, vaikka luottotietosi ovat kunnossa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion lainanhakijan maksukyvystä, joka vaikuttaa siihen voiko hakijalle myöntää autolainaa.

Asiakaspalvelu

Autolaina

Joustoluotto

Kulutusluotto

Lainaa

Vakuudeton laina

Yhdistelylaina