Hae joustoluotto helposti netissä jopa 70 000 € asti!

Hae joustoluotto helposti kilpailuttamalla se Haelaina.comin avulla. Kilpailutamme jatkuvan joustoluoton jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Hae joustoluotto helposti
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Haelaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Haelaina.comin yhteistyökumppani.

hakemus

1. Täytä vain yksi hakemus

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

vertaa

2. Vertaa lainat

Vertaa lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

nopeasti

3. Lainaa tilille nopeasti

Luottopäätös heti ja laina tilille jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset Haelaina.comin joustoluoton kilpailutuksesta

Alhaalta löydät useimmin kysytyt kysymykset Haelaina.com joustoluoton kilpailutuksesta.

Kuka voi saada joustoluottoa?

Haelaina.comin kilpailutuksessa voi saada joustoluottoa seuraavin ehdoin: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, hänellä on oltava vakituinen tulolähde, kuten palkka tai eläke, ja hänen luottotietonsa on oltava positiiviset.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Joustoluottoa on mahdollista hakea 100 – 70 000 euron väliltä. Joustoluoton määrä, jonka voit saada, määräytyy tulojesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin saada joustoluottoa?

Kun kilpailutat joustoluottoa, voit valita laina-ajaksi 1 – 15 vuoden laina-ajan. Joustoluotto pidemmällä laina-ajalla pienentää kuukausimaksuja, muista, että se voi johtaa korkeampiin korkokuluihin.

Millaisella korolla voin saada joustolainaa?

Kilpailutuksen avulla kilpailutettujen joustolainojen todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Kuinka nopeasti saan joustoluoton tililleni?

Luottopäätös tehdään automaattisesti hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Saat myös ensimmäiset joustoluottotarjoukset välittömästi. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista laskevat tarjoukset muutamassa päivässä.

Voiko joustoluoton maksaa takaisin ennakkoon?

Kyllä, joustoluoton voi maksaa takaisin ennakkoon. Voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä joustoluottoon, jotka lyhentävät laina-aikaa.

Kun haluat sopia joustoluoton takaisinmaksun uudelleen järjestelystä, ota yhteyttä siihen rahoitusyhtiöön, josta nostit joustoluottoa.

Voiko joustoluottoa hakea ilman luottotietoja?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista hakea joustoluottoa ilman luottotietoja. Joustoluoton hakeminen ilman luottotietoja ei ole hyvä idea.

Velkaneuvonnasta saa apua ilmaiseksi, jos talousasiat ovat solmussa.

Mitä joustoluoton todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko kertoo joustoluoton todelliset kustannukset. Joustoluoton korko voidaan ilmoittaa nimelliskorkona, johon ei sisälly kaikkia kuluja.

Nimelliskoron lisäksi joustoluotosta voidaan periä muita kuluja, kuten avausmaksu, käsittelymaksu, kuukausimaksu, laskutusmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voiko joustoluottoa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Haelaina.comissa joustoluoton hakeminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat siis ainoastaan vakuudetonta joustolainaa.

Kilpailuta joustoluotto yhteishakijan kanssa, jos haluat saada matalamman koron joustoluotolle. Yhteishakija on vastuussa joustoluotosta, jos päähakija ei pysty maksamaan sitä takaisin.

Miksi en saanut yhtään joustoluottotarjousta?

Et välttämättä saa joustoluottotarjouksia, vaikka luottotietosi ovat kunnossa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion lainanhakijan maksukyvystä, joka vaikuttaa siihen voiko hakijalle myöntää joustoluottoa.

Asiakaspalvelu

Autolaina

Joustoluotto

Kulutusluotto

Lainaa

Vakuudeton laina

Yhdistelylaina