Hae lainaa ilman vakuuksia - Kilpailuta vakuudettomat lainat ja luotot 2023

Hae vakuudeton laina heti tilille. Voit kilpailuttaa lainoja ilman vakuuksia Haelaina.comin avulla. Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

hae lainaa ilman vakuuksia
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Haelaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Haelaina.comin yhteistyökumppani.

hakemus

1. Täytä vain yksi hakemus

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

vertaa

2. Vertaa lainat

Vertaa lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

nopeasti

3. Lainaa tilille nopeasti

Luottopäätös heti ja laina tilille jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset Haelaina.comin vakuudettoman lainan kilpailutuksesta

Alhaalta löydät useimmin kysytyt kysymykset Haelaina.com vakudeettoman lainan kilpailutuksesta.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Haelaina.comin kilpailutuksessa voi saada vakuudetonta lainaa seuraavin ehdoin: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, hänellä on oltava vakituinen tulolähde, kuten palkka tai eläke, ja hänen luottotietonsa on oltava positiiviset.

Kuinka paljon voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista hakea 100 – 70 000 euron väliltä. Vakuudettoman lainan määrä, jonka voit saada, määräytyy tulojesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin vakuudetonta lainaa?

Kun kilpailutat vakuudettoman lainan, voit valita laina-ajaksi 1 – 15 vuoden laina-ajan. Hakemalla lainaa ilman vakuuksia pidemmällä laina-ajalla pienentää kuukausimaksuja, muista, että se voi johtaa korkeampiin korkokuluihin.

Millaisella korolla voin saada vakuudetonta lainaa?

Kilpailutuksen avulla vakuudettomien lainojen todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Kuinka nopeasti saan lainaa ilman vakuuksia tililleni?

Vakuudettoman lainan luottopäätös tehdään automaattisesti hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Saat myös ensimmäiset tarjoukset vakuudettomasta lainasta välittömästi. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista laskevat tarjoukset muutamassa päivässä.

Voiko vakuudettoman lainan maksaa takaisin ennakkoon?

Kyllä, vakuudettoman lainan voi maksaa takaisin ennakkoon. Voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä vakuudettomaan lainaan, jotka lyhentävät laina-aikaa.

Kun haluat sopia vakuudettoman lainan takaisinmaksun uudelleen järjestelystä, ota yhteyttä siihen rahoitusyhtiöön, josta nostit kulutusluottoa.

Voiko vakuudetonta lainaa hakea ilman luottotietoja?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista hakea vakuudetonta lainaa ilman luottotietoja. Vakuudettoman lainan hakeminen ilman luottotietoja ei ole fiksua.

Mitä vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko kertoo vakuudettoman lainan todelliset kustannukset. Vakuudettoman lainan korko voidaan ilmoittaa nimelliskorkona, johon ei sisälly kaikkia kuluja.

Nimelliskoron lisäksi vakuudettomasta lainasta voidaan periä muita kuluja, kuten avausmaksu, käsittelymaksu, kuukausimaksu, laskutusmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voiko lainaa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Haelaina.comissa lainan hakeminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat siis ainoastaan vakuudetonta lainaa.

Kilpailuta vakuudeton laina yhteishakijan kanssa, jos haluat saada matalamman koron kulutusluotolle. Yhteishakija on vastuussa vakuudettomasta lainasta, jos päähakija ei pysty maksamaan sitä takaisin.

Miksi en saanut yhtään vakuudetonta lainatarjousta?

Et välttämättä saa vakuudettomia lainatarjouksia, vaikka luottotietosi ovat kunnossa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion lainanhakijan maksukyvystä, joka vaikuttaa siihen voiko hakijalle myöntää vakuudetonta lainaa.

Asiakaspalvelu

Autolaina

Joustoluotto

Kulutusluotto

Lainaa

Vakuudeton laina

Yhdistelylaina