Vakuudeton laina - Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia!

Hae vakuudeton laina. Kilpailutamme lainaa ilman vakuuksia usean pankin ja luottolaitoksen kesken. Luottopäätös heti.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on lainamuoto, jossa et tarvitse lainan saamisen ehdoksi mitään omaisuutta vakuudeksi. Tämä tarkoittaa, että lainanantaja ei edellytä sinun sitovan lainaasi esimerkiksi kiinteistöä, arvopapereita tai muita arvoesineitä. Vakuudettoman lainan etuna on sen nopeus ja helppous, sillä lainapäätöksen saaminen ei vaadi vakuuksien arviointia, mikä nopeuttaa koko lainanmyöntöprosessia.

Lainan hakeminen on usein yksinkertaista ja voi tapahtua kokonaan verkossa. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus lainanantajan verkkosivuilla, ja saat lainapäätöksen tavallisesti nopeasti. Vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisten lainojen, koska lainanantaja ottaa suuremman riskin myöntäessään lainan ilman vakuuksia.

Ennen lainan hakemista on tärkeää verrata eri lainanantajien tarjoamia ehtoja, kuten korkoa ja muita lainan kustannuksia. Lainan takaisinmaksuaika ja kuukausierän suuruus määräytyvät yksilöllisten tarpeidesi ja lainanantajan tarjoamien vaihtoehtojen mukaan. Hyvin valittu vakuudeton laina voi olla joustava ratkaisu taloudellisiin tarpeisiisi ilman, että sinun täytyy asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on rahoitusmuoto, joka ei vaadi vakuuksia lainasumman turvaamiseksi. Voit saada vakuudetonta lainaa useista rahoituslaitoksista, ja laina sopii monenlaisiin rahoitustarpeisiin.

Vakuudettomien lainojen tyypit

Vakuudettomat lainat voidaan jaotella eri tyyppeihin käyttötarkoituksen ja lainaehtojen perusteella.

 • Kulutusluotot: Nämä ovat tyypillisesti pienempiä lainoja, jotka on suunnattu esimerkiksi kodin hankintoihin tai matkustamiseen.
 • Joustoluotot: Ovat jatkuvia luottoja, joiden puitteissa voit nostaa lainaa tarpeen mukaan tiettyyn luottorajaan asti.
 • Kertalainat: Yksittäisiä suurempia lainoja, jotka maksetaan takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti.

Vakuudettoman lainan edut

Vakuudeton laina tarjoaa useita etuja verrattuna vakuudellisiin lainoihin:

 • Nopea Hakuprosessi: Vakuuksien puuttuminen nopeuttaa lainanhakuprosessia ja saat rahat käyttöösi yleensä nopeammin.
 • Joustavuus: Lainan käyttötarkoitus ei ole yhtä tarkasti määritelty, mikä antaa sinulle vapauden käyttää lainaa monipuolisesti.

Vakuudettoman lainan hakeminen

Vakuudeton laina on helppo tapa rahoittaa yllättävät menot tai suunnitellut hankinnat. Tämän lainatyypin suurin etu on, että voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Hae lainaa ilman vakuuksia

Hakiessasi vakuudetonta lainaa, Haelaina.com tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa lainat. Palvelun kautta voit hakea lainaa 100 € – 60 000 € väliltä, minkä voit maksaa takaisin 1 – 15 vuoden aikana. Haelaina.com -palvelun käyttöönotto on ensimmäinen askel kohti lainaa ilman vakuuksia, ja saatat saada lainatarjouksia, jos luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on säännölliset tulot ja olet vähintään 18-vuotias.

Lainan hakuprosessi

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton. Täyttämällä yksinkertaisen hakemuksen Haelaina.com -palvelussa voit saada luottopäätöksen välittömästi. Rahat siirretään tilillesi yleensä saman päivän aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän sisällä. Hakemusprosessiin kuluvan ajan voi minimoida valmistelemalla tarvittavat tiedot etukäteen.

Vakuudettoman lainan saatavuus

Vakuudettomat lainat tarjoavat joustavuutta ja saatavuus on laaja. Pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia usein nopeallakin aikataululla.

Vakuudeton laina heti tilille

Kun tarvitset rahoitusta kiireesti, vakuudeton laina heti tilille on yksi vaihtoehto. Lainapäätös ja rahansiirto tapahtuvat usein saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarkista lainanantajien aikataulut ja ehdot:

 • Käsittelyaika: Vaihtelee välittömästä muutamiin tunteihin.
 • Siirtoaika tilille: Usein jo lainapäätöspäivänä.
 • Ehdot: Ikäraja, tulo- ja luottotietovaatimukset.

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Vakuudeton laina pankista on mahdollista saada, kun haluat lainata ilman omaisuuden panttausta. Tarkastele lainatarjouksia eri pankeilta saadaksesi parhaat korot ja ehdot. Huomioon otettavia seikkoja:

 • Pankkien tarjonta: Erilaisia korkoja ja takaisinmaksuehtoja.
 • Hakuprosessi: Yleensä vaivaton online-hakemus.
 • Vaadittavat tiedot: Henkilö- ja tulotiedot, työtilanne.

Valitessasi vakuudetonta lainaa, vertaile lainaehtoja ja -kuluja huolellisesti löytääksesi sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Vakuudettoman lainan kustannukset ja korot

Kun otat vakuudettoman lainan, kustannukset muodostuvat pääasiassa koroista ja mahdollisista lisämaksuista. Vakuudettoman lainan korko on yleensä suurempi kuin vakuudellisen lainan, sillä lainanantajalle aiheutuva riski on suurempi.

Korot määrittyvät usein yksilöllisesti lainanantajan riskinarvioinnin perusteella. Tähän vaikuttavat mm. tulotasonne, lainahistorianne ja muut taloudelliset tekijät. Korko esitetään tyypillisesti nimelliskorkona, mutta kokonaiskustannuksia arvioitaessa kannattaa vertailla tehokasta vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainan kulut.

Lainan kustannuksiin voivat vaikuttaa myös:

 • Avausmaksu: Kertaluonteinen maksu lainan perustamisesta.
 • Tilinhoitopalkkio: Kuukausittain perittävä maksu lainan hallinnoinnista.
 • Mahdolliset muut kulut, kuten maksut myöhästymisistä tai eräpäivän siirrosta.

Tässä esimerkki lainan kustannusjaosta:

Korko & kulut Selitys
Nimelliskorko 5-20% lainan määrästä
Avausmaksu Esim. 50-100€
Tilinhoitopalkkio Esim. 5€/kk

On tärkeää vertailla eri lainanantajien tarjouksia, sillä kustannukset ja korot vaihtelevat. Lainavertailu voi säästää merkittäviä summia pitkällä aikavälillä. Muistakaa, että lainasumman ja takaisinmaksuajan valinta vaikuttaa myös kokonaiskustannuksiin. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa kertyy maksettavaksi, mutta toisaalta kuukausierät voivät olla pienempiä.