Hae edullisin kulutusluotto 2023 - Kilpailuta kulutusluottojen korot

Hae halpa kulutusluotto kilpailutuksen avulla. Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

edullisin kulutusluotto
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Haelaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Haelaina.comin yhteistyökumppani.

hakemus

1. Täytä vain yksi hakemus

Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

vertaa

2. Vertaa lainat

Vertaa lainatarjoukset nopeasti ja helposti.

nopeasti

3. Lainaa tilille nopeasti

Luottopäätös heti ja laina tilille jopa minuuteissa.

Usein kysytyt kysymykset Haelaina.comin kulutusluoton kilpailutuksesta

Alhaalta löydät useimmin kysytyt kysymykset Haelaina.com kulutusluoton kilpailutuksesta.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Haelaina.comin kilpailutuksessa voi saada kulutusluottoa seuraavin ehdoin: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, hänellä on oltava vakituinen tulolähde, kuten palkka tai eläke, ja hänen luottotietonsa on oltava positiiviset.

Kuinka paljon voin saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa on mahdollista hakea 100 – 70 000 euron väliltä. Kulutusluoton määrä, jonka voit saada, määräytyy tulojesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin saada kulutusluottoa?

Kun kilpailutat kulutusluottoa, voit valita laina-ajaksi 1 – 15 vuoden laina-ajan. Kulutusluotto pidemmällä laina-ajalla pienentää kuukausimaksuja, muista, että se voi johtaa korkeampiin korkokuluihin.

Millaisella korolla voin saada kulutuslainaa?

Kilpailutuksen avulla kilpailutettujen kulutuslainojen todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Kuinka nopeasti saan kulutusluoton tililleni?

Luottopäätös tehdään automaattisesti hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Saat myös ensimmäiset kulutusluottotarjoukset välittömästi. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista laskevat tarjoukset muutamassa päivässä.

Voiko kulutusluoton maksaa takaisin ennakkoon?

Kyllä, kulutusluoton voi maksaa takaisin ennakkoon. Voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä kulutusluottoon, jotka lyhentävät laina-aikaa.

Kun haluat sopia kulutusluoton takaisinmaksun uudelleen järjestelystä, ota yhteyttä siihen rahoitusyhtiöön, josta nostit kulutusluottoa.

Voiko kulutusluottoa hakea ilman luottotietoja?

Haelaina.comin kautta ei ole mahdollista hakea kulutusluottoa ilman luottotietoja. Kulutusluoton hakeminen ilman luottotietoja ei ole hyvä idea.

Velkaneuvonnasta saa apua ilmaiseksi, jos talousasiat ovat solmussa.

Mitä kulutusluoton todellinen vuosikorko tarkoittaa?

Todellinen vuosikorko kertoo kulutusluoton todelliset kustannukset. Kulutusluoton korko voidaan ilmoittaa nimelliskorkona, johon ei sisälly kaikkia kuluja.

Nimelliskoron lisäksi kulutusluotosta voidaan periä muita kuluja, kuten avausmaksu, käsittelymaksu, kuukausimaksu, laskutusmaksu sekä tilinhoitomaksu.

Voiko kulutusluottoa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Haelaina.comissa kulutusluoton hakeminen tapahtuu ilman vakuuksia tai takaajia. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat siis ainoastaan vakuudetonta kulutuslainaa.

Kilpailuta kulutusluotto yhteishakijan kanssa, jos haluat saada matalamman koron kulutusluotolle. Yhteishakija on vastuussa kulutusluotosta, jos päähakija ei pysty maksamaan sitä takaisin.

Miksi en saanut yhtään kulutusluottotarjousta?

Et välttämättä saa kulutusluottotarjouksia, vaikka luottotietosi ovat kunnossa. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisarvion lainanhakijan maksukyvystä, joka vaikuttaa siihen voiko hakijalle myöntää kulutusluottoa.

Asiakaspalvelu

Autolaina

Joustoluotto

Kulutusluotto

Lainaa

Vakuudeton laina

Yhdistelylaina