Kulutusluotto korko - Kulutusluoton kilpailutus kannattaa!

Kilpailuta halvin kulutusluotto kilpailutuksestamme. Saat lainatarjouksia palvelussa mukana olevilta pankeilta ja luotonantajilta.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Hae kulutusluotto – Kilpailuta ja löydä edullisin vaihtoehto

Kun olet taloudellisen tuen tarpeessa, kulutusluotto voi tarjota joustavan ratkaisun rahoitustarpeisiisi. Kulutusluotolla voit kattaa odottamattomat menot tai rahoittaa suurempia hankintoja, kuten kodinkoneita tai lomamatkoja. Kulutusluotot vaihtelevat yleensä muutamasta tuhannesta eurosta jopa 70 000 euroon saakka, mikä tekee niistä monipuolisen välineen erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Hae kulutusluotto voi tarkoittaa henkilökohtaisen lainatarjouksen hakemista useilta lainantarjoajilta yhdellä hakemuksella. Tämä prosessi säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse olla yhteydessä kuhunkin lainanantajaan erikseen. Luottopäätökset saattavat tulla jopa minuuteissa, ja kilpailuttamalla lainatarjouksia, voit löytää edullisimman vaihtoehdon, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Muista, että kulutusluoton hakeminen on sitova päätös ja sen tulee perustua harkittuun päätökseen omasta taloudellisesta tilanteestasi. Laina-ajat kulutusluotoille vaihtelevat, ja ne voivat ulottua useista kuukausista jopa 15 vuoteen, riippuen lainasummasta ja lainanantajan ehdoista. On tärkeää vertailla korkoja, kuluja ja lainaehtoja varmistaaksesi, että valitsemasi tuote on sinulle sopivin.

Hae kulutusluotto Haelaina.comin avulla

Haelaina.com tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa kulutusluottoja, jonka avulla löydät itsellesi sopivimmat ehdot ja korot. Palvelu mahdollistaa lainavaihtoehtojen vertailun nopeasti ja vaivattomasti.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla esimerkiksi kotisi remontointiin, uuden auton hankintaan tai vaikkapa unelmiesi matkan rahoittamiseen. Kulutusluoton korko määräytyy lainantarjoajan ja luoton määrän mukaan, ja se voi vaihdella suurestikin. Kun kilpailutat kulutusluoton Haelaina.comin avulla, saat useita lainatarjouksia, joista näet heti kunkin lainan koron ja voit valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Kulutusluottojen tyypit

Kulutusluottoja on monenlaisia, ja ne soveltuvat eri tarpeisiin. Lainoja on saatavilla pienistä summiista aina suuriin lainamääriin, ja laina-aika voi vaihdella lyhyestä määräajasta useisiin vuosiin. Uusi kulutusluotto on saattanut päivittyä myös ehtojen osalta, joten on tärkeää tarkastella tarjouksia huolellisesti.

 • Pienet kulutusluotot: Tyypillisesti 100 € – 2000 €
 • Suuret kulutusluotot: Kattavampiin hankintoihin, 2000 € – 60 000 €
 • Joustoluotot: Mahdollisuus nostaa luottoa tarpeen mukaan.

Haelaina.com mahdollistaa eri tyyppisten kulutusluottojen kilpailuttamisen. Palvelun kautta löydät lainat, jotka sopivat tarpeisiisi niin koon, koron kuin takaisinmaksuajan suhteen. Kulutusluoton hakeminen on helppoa, ja tarjouksen saat nopeasti. Luottopäätös tehdään heti, ja mikäli lainapäätös on myönteinen, rahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainaa varten tarvitset kunnossa olevat luottotiedot, säännölliset tulot ja vähintään 18 vuoden iän. Kilpailuttamalla lainat Haelaina.comin avulla varmistat, että saat kulutusluoton, joka palvelee parhaiten omaa taloudellista tilannettasi.

Kulutusluottojen vertailu

Kun harkitset kulutusluoton ottamista, on tärkeää verrata eri vaihtoehtoja huolellisesti. Vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman ja itsellesi sopivimman lainan.

Vertailun merkitys

Vertailun avulla voit säästää rahaa ja löytää kulutusluoton, joka soveltuu parhaiten taloudellisiin tarpeisiisi. Kulutusluottovertailu voi tuntua työläältä, mutta oikeilla työkaluilla prosessi sujuu nopeasti. Luottojen kilpailutus voi auttaa sinua löytämään alhaisimman koron ja parhaat lainaehdot, kun saat tarjouksia usealta lainanantajalta yhdellä hakemuksella.

Vertailukriteerit

Korko ja kulut: Tutki tarkasti korkotasoa ja muita luoton kustannuksia, kuten avausmaksuja ja tilinhoitopalkkioita.
Maksuaika: Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika. Pitempi maksuaika pienentää kuukausieriä, mutta saattaa lisätä korkokustannuksia.
Lainasumma: Varmista, että lainasumma vastaa todellista tarvettasi. Liian suuri laina voi johtaa turhiin korkokustannuksiin.
Ehdot: Pidä huoli, että ymmärrät lainan ehdot, kuten mahdolliset lisäkulut maksuvaikeuksien sattuessa.
Asiakasarviot: Lue muiden asiakkaiden kokemuksia eri lainantarjoajista.
Lainan tyyppi: Vertaile onko kertalaina vai jatkuva luotto sinulle sopivampi.

Luottovertailuun on olemassa erilaisia työkaluja ja palveluita, jotka auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten soveltuvan kulutusluoton. Tämä prosessi on usein maksuton ja ei sido sinua ottaamaan lainaa.

Kulutusluotot ja korko

Kulutusluoton korko on merkittävä tekijä lainan kokonaiskustannuksissa. Korkoprosentti vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon maksat takaisin lainaamastasi summasta.

Korkojen määräytyminen

Kulutusluottojen korot voivat vaihdella suuresti, ja ne määräytyvät yleensä lainayhtiön tarjoaman korkotason sekä hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva. Kiinteässä korossa maksat samaa korkoa koko laina-ajan, kun taas vaihtuvassa korossa korko voi muuttua laina-ajan kuluessa.

Hakijan taloudellinen tilanne vaikuttaa myös korkoon. Yleensä vahva taloudellinen tilanne ja hyvä luottotietohistoria mahdollistavat alhaisemman koron saamisen. Lainayhtiöt saattavat tarjota koron, joka on esimerkiksi välillä 4,0% – 20,0% lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta riippuen.

Korkojen vertailu

Vertailemalla kulutusluottojen korkoja eri lainantarjoajien kesken voit löytää itsellesi edullisimman lainan. Korkoprosentti ei kerro kuitenkaan kaikkea, vaan todellinen vuosikorko on avainasemassa vertailussa. Se sisältää kaikki lainan kustannukset: koron lisäksi myös kaikki mahdolliset lainanhoitokulut ja muut maksut.

Esimerkki kulutusluotoista ja niiden korosta:

Lainanantaja Korko (välillä) Todellinen vuosikorko (enintään)
Pankki A 6,99% – 19,99% 30,42%
Pankki B 4,0% – 10,0% Ei mainittu
Pankki C 4,19% – 20,0% Ei mainittu

Käytä lainavertailupalveluita hyödyksesi, jotta saat kattavan kuvan markkinoiden korkotarjonnasta.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa Haelaina.comissa

Kilpailuttamalla kulutusluottonne Haelaina.com-palvelun kautta, löydätte itsellenne sopivimman lainaratkaisun nopeasti ja vaivattomasti.

Hakuprosessi

Aloittaessasi hakuprosessin Haelaina.comissa, sinun tarvitsee täyttää yksi yksinkertainen lainahakemus. Voit hakea kulutusluottoa väliltä 100 € – 60 000 €. Lainapäätöksen saat miltei välittömästi ja mikäli haet lainaa aukioloaikoina, voivat rahat olla tililläsi jopa samana päivänä. Hakuprosessi on suunniteltu nopeaksi ja suoraviivaiseksi, jotta voit saada rahoituksen tarpeesi mukaan joustavasti ja ilman turhaa odottelua.

Hyväksymiskriteerit

Jotta voit saada lainatarjouksen, sinun tulee täyttää tietyt hyväksymiskriteerit. Luottotietojesi tulee olla kunnossa, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulisi olla säännölliset tulot, esimerkiksi palkka tai eläke, ja olet vähintään 18 vuoden ikäinen. Kun nämä ehdot täyttyvät, voit saada lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta, mikä mahdollistaa juuri sinulle edullisimman kulutusluoton löytymisen.

Edulliset kulutusluotot

Kun etsit kulutusluottoa, tärkeimmät tekijät edullisuuden kannalta ovat korko ja muut lainan kustannukset. Tässä osiossa käydään läpi, mitä edullisuus tarkoittaa ja miten voit löytää edullisen lainan.

Edullisuuden määritelmä

Edullisuus lainoissa tarkoittaa yleensä alhaisia korkoja ja pieniä lisäkuluja. Halvin kulutusluotto ei välttämättä ole se, jossa on matalin nimelliskorko, vaan se jossa kokonaiskustannukset ovat pienimmät. Näihin kokonaiskustannuksiin lukeutuvat:

 • Nimelliskorko
 • Lainanhoitokulut
 • Muut mahdolliset palkkiot

Kuluttajalle edullisin vakuudellinen laina voi tulla huomattavasti halvemmaksi kuin vakuudeton laina, sillä pankit ja lainantarjoajat arvioivat vakuudellisen lainan riskin pienemmäksi ja voivat siksi tarjota matalampaa korkoa.

Näin löydät edullisen lainan

Löytääksesi edullisen kulutusluoton, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Vertaile lainoja: Käytä vertailutyökaluja ja tarkastele lainatarjousten todellisia vuosikorkoja ja muita kuluja.
 2. Arvioi tarpeesi: Mieti, kuinka paljon ja minkälaista lainaa todella tarvitset – älä ota suurempaa lainaa kuin tarvitset.
 3. Tutki ehdot huolella: Lue lainaehtoja tarkasti, huomioi laina-ajan pituus sekä mahdolliset lisämaksut.
 4. Neuvottele ehdot: Kysy, onko marginaaleissa tai muissa kuluissa neuvotteluvaraa.
 5. Tarkasta oma taloutesi: Selvitä oma maksukykysi ja budgetoi lainan takaisinmaksu etukäteen.

Vakuudelliset ja vakuudettomat lainat

Vakuudelliset ja vakuudettomat lainat ovat kaksi rahoitustuotetta, joiden valinta perustuu usein henkilökohtaisiin taloudellisiin tarpeisiisi ja taustoihisi. Ymmärtämällä näiden lainatyyppejen erot, voit valita sinulle sopivimman ja mahdollisesti edullisimman vaihtoehdon.

Vakuudelliset lainat

Vakuudelliset lainat vaativat taloudellisen turvaetun, kuten omaisuuden, jota käytetään lainan vakuutena. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi korvata menetyksensä ottamalla haltuunsa vakuudet.

 • Turvallisuus lainanantajalle. Lainanantajalle vähemmän riskiä, koska lainalle on vakuus.
 • Edullisemmat korot. Monesti edullisin vakuudellinen laina on halvempi korkokulujen suhteen kuin vakuudeton laina, sillä lainanantajan riski on alempi.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomissa lainoissa ei vaadita omaisuuden panttausta, mikä tekee niistä helposti haettavia ja nopeita saada. Vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeammat riskin vuoksi.

 • Nopea ja joustava. Laina on nopea hakea ja saatavilla ilman vakuuksia.
 • Korkeampi korko. Lainanantajalle suurempi riski heijastuu yleensä korkeampina korkokuluina lainanottajalle.

Tutki tarkkaan lainatarjouksia ja punnitse niiden ehtoja ja kustannuksia suhteessa taloudelliseen tilanteeseesi.

Parhaan kulutusluoton valinta

Kun etsit itsellesi parasta kulutusluottoa, on tärkeää vertailla saatavilla olevia vaihtoehtoja. Suositeltavaa on tarkastella tarjouksia useilta luotonmyöntäjiltä, jotta voit löytää kilpailukykyisen koron ja edullisimmat ehdot.

Aloita määrittelemällä tarpeesi:

 • Lainasumma: Kuinka paljon rahaa tarvitset?
 • Laina-aika: Kuinka pitkään haluat lainasi olevan?

Kun pohdit lainasumman suuruutta ja laina-ajan pituutta, painota henkilökohtaista taloudellista tilannettasi:

 1. Tulotaso: Arvioi säännölliset kuukausitulosi.
 2. Menot: Laske kuukausittaiset menosi ja arvioi, kuinka suuren lainan voit turvallisesti ottaa.
 3. Takaisinmaksukyky: Mieti realistisesti, kuinka nopeasti voit maksaa lainan takaisin ilman, että taloutesi joutuu liian kovalle koetukselle.

Hyödynnä lainavertailupalveluita, jotka tarjoavat tietoa useista pankeista ja rahoituslaitoksista. Hae tarjoukset, jotka ovat:

 • Koron suuruus: Vertaile vuosikorkoja ja muita lainan kuluja.
 • Ehdot: Huomioi mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin tai lainan lyhennyksen joustavuus.
 • Arviot: Lue käyttäjien kokemuksia ja pankkien arvioita.

Tärkeintä on, että valitset kulutusluoton, joka vastaa tarpeitasi parhaiten ja on taloudellisesti järkevä. Vertailu on avain paras kulutusluotto löytämiseen, joten ota aikaa ja käytä hyväksi vertailutyökaluja ja asiantuntija-arvioita.